18 Temmuz 2012
Bulgaristan'a Veda Vakti
1,5 yıldır bulunduğumuz Bulgaristan'a veda vakti geldi. Zaman göç zamanı, zaman memleket hasretini bitirme, Ankara'ya kavuşma zamanı. Takdir edersiniz ki aynı şehirde bile taşınmak insanın tüm düzenini bozuyor. Biz ülke değiştiriyoruz. Bu nedenle ön hazırlıklardan dolayı bir süredir bloğa yeni eklemeler yapacak fırsatım olmadı. Ekim başına kadar da ekleyebilecek gibi görünmüyorum. Sizlerin bunu anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Yazılarıma tariflerime ülkemden devam edeceğim.
Gerçekten çok güzel dostluklar edindim, yep yeni şeyler öğrendim. Şimdiye kadar bulunduğum ülkelerden çok daha farklı, komşu bir ülkede 1,5 yıl geçirdim. Ayrıca Sofya ekibine de sonsuz teşekkürler. Onları unuttuğum sanılmasın çok sık bir araya gelemesek de desteklerini dostluklarını hep yüreğimde hissettim. Varlıkları beni daha da güçlü kıldı. Çooook teşekkürler.:))))
Burada çok güzel bir ekibim olduğunu söylememe gerek yok. Sevgili Nuray'ın deyimi ile onlar Profesyonel bir ekip. Hem bloğumuzu takip ederek yorumları ile bizlere destek olan güzel geri dönüşümlerle bizleri yüreklendiren tüm takipçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Hem de arkamda bırakacağım güzel ekibimle sizleri tanıştırmak onlara tekrar teşekkür etmek.
1 Nolu Resimde tüm ekip bizim için düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldik. Resimdeki herkesin bir şekilde bloğa katkısı oldu. Kimisi yedi :)))) kimisi değişik ürünleri getirdi, kimisi tariflerini bizimle paylaştı. Dediğim gibi resimde bulunan herkesin ciddi katkıları oldu. Hiç bir şey yapmadığı düşünülecek insanlar da güzel yorumlarıyla bizi yüreklendirdi:))) motivasyonu sağladılar. :))
Tadım komitesi üyeleri onların onayından geçmeyen hiç bir tarif paylaşılmadı.:))) Sol baştan itibaren, Elif Hanım, Sevgili İmren ve Sevgili Aygün. Yüz ifadenizden hep anladım bir şeyi ne kadar beğendiğinizi veya beğenmediğinizi. Zaten mutfakta bir şey yapıp da tattırmamak imkansızdı. :))) Sanırım Elif hanım anlamıştır ne demek istediğimi. Ayrıca Aygün'e tercümeleri için ekstra bir teşekkür borçluyum. Sevgili İmren sanırım her suşi yediğimde senin ilk suşini hatırlayacağım. :)))
Mutfaktaki ekibimiz, Sol başta ki Rafet Bey yanındaki Ayhan Bey. Bu resim 45 dakikada davet yemeği yetiştirmek zorunda kaldığımız bir günde çekildi.:)))) İkisine de bana ve bloğuma verdikleri katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Somon pişirirken portakal kabuğu rendesimi konulmalı yoksa limon gibi değişik tartışmalara ev sahipliği yaptı mutfağımız ekibim sayesinde.:)))) Hep heyecanlı hep istekli yeni şeyler denemeye açık bir ekiple çalıştım. Tüm emekleri için teşekkürler.
Veee Sevgili Nuray, sağ kolum, su böreği gözleme uzmanı. Enerjisiyle mutfağımızı şenlendiren ekibin göz bebeği, çok teşekkürler Nuraycığım.
Sizleri hiç bir zaman unutmayacağım. Bana kattıklarınızı zihnimde bıraktığınız güzel anları hep yaşatacağım. Bir gün tekrar görüşmek umuduyla hoş ve hoşçakalın. :))))
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder